Skënder Skënderi i Unitetit të Strugës pro bashkimit të Aleancës me apel deri te Ostreni

Selam per ato qe duan ta marin partinë në duar të tyre dhe qe në emër të kryesis së Strugës shperndajn lajme të rrejshme, duke na bllokuar ne në faqe.

#STRUGA ishte e para qe mori iniciativen për themelimin e Aleances si një subjekt politik nga të gjitha degët tjera, këtë punë nuk mund ta pengojë askush pasi te gjithë degët janë pro Aleancës si një subjekt i vetem politik ne nuk ja krijuam as themeluam “UNITETIN” individëve por popullit ishte ky popull që kerkoi bashkimin e shqiptarëve.
Si kryetar i degës së Strugës anëtar i kryesis qendrore, anëtar i kuvendit qendror kerkoj nga kryetari i partisë qe të mos e mbaj peng partinë ku eshte demokracia e kryetarit atë demokraci qe jua garanton qytetareve se ka brenda mundohet te bind elektoratin nese do besimin e popullit jepja fillimisht besimin vetes.
Nese kjo nuk ndodh kuvendi ka mare vendimin e tije dhe ju do jeni kryetar i Vulës.

Skënder SkënderiStrugaLajm
Loading…


loading…