Sot vendeset për Avdulla Qazimoskin!

Përplasja ndërmjet ndërmjet kryetarit të Këshillit komunal të Strugës dhe LR-PDSH-së do të ketë epilogun në sallën e këtij institucioni.Gazeta ‘’KOHA’’ mëson se në seancën e ditës së enjte një nga pikat që pritete të jetë në rend dite është edhe propozimi për shkarkim i kryetarit të Këshillit komunal Avdulla Qazimoski.Ndërkohë vet Avdulla Qazimoski  ka deklaruar se në rast se ata që duan ta shkarkojnë i kanë votat janë të lirë të veprojnë.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...