SPB-ja e Ohrit ngren kallëzim ndaj dy personave nga Livadhia e Strugës

Për shkak të dyshimit të bazuar për kryerjen e veprave penale ,,Vrasje,, dhe ,,Vrasje në tentativë,, Seksioni
për punë të Brendëshme Strugë, ka ngritur padi penale kundër K.Ll. (33) nga fshati Livadhi i Strugës, si dhe
kundër E.O. (39) nga i njëjti fshat, për kyerjen e veprës penale ,,Ndihmesë,,.
Me datë 14.08.2017 K.Ll., në terasën verore të një objekti turistik në Strugë me revolver ka privuar nga jeta
D.B (58) nga fshati Veleshtë i Strugës, dhe më tej ka gjuajtur në drejtim të A.B (41) nga Struga dhe B.S (28)
nga fshati Veleshtë.
E.O., me automjet te tipit ,,Mercedes,, me targa të Zvicrës në marrëveshje paraprake me kryerësin e veprës
e ka quar deri te objekti turistik.


Sektori për punë të Brendëshme Ohër
Zyra për Marrëdhënie me Publikun

Loading...
loading...Loading…


loading…