Spektak, shfaqet ndryshe “Shqipëria etnike” (FOTO)


Një grup të rinjsh, të veshur me fanellën kuq e zi dhe me shqiponjën dy krenare kanë formuar hartën e Shqipërisë etnike, ndërsa në dritën e hënës, kjo hartë rrezaton shkëlqimin i cili ngjall shumë emocione.

Me ritmet e këngës “Shqipëri o nëna ime”, të rinjtë japin spektakël, ku shumë prej tyre mbushen me emocione pozitive kur para syve iu shfaqet harta gjigande e “Shqipërisë etnike”.


Loading...
loading...