STARTON NESËR VJENË-OHËR,UDHËTARËT E PARË DO I PRESI STOJANOVSKI DHE MERKO

NGA NESËR LINJË E RE AJRORE VJENË-OHËR

Në aeroportin e Ohrit “Shën Apostoll Pavle” nesër pasdite do të aterrojë aeroplani i parë i kompanisë “Vizer” në linjën e re të rregullt ajrore nga dhe drejt Vjenës.

Krahas fluturimeve sezonale, kjo do të jetë linja e rregullt e drejtpërdrejt ajrore që operon nga aeroporti i Ohrit, së bashku me linjat atë tashmë të vendosura drejt Cyrihut dhe Bazelit. Linja e drejtpërdrejtë ajrore nga Ohri ka edhe drejt Londrës, por për shkak të interesit të dobët kjo linjë është në pezullim deri më 2 prill të vitit të ardhshëm.StrugaLajm

Është paraparë në aeroport pasagjerët e parë nga Vjena t’i presin Alper Ersoj, drejtoi i përgjithshëm i “TAV Maqedoni”, Lupço Janevski, drejtor i Agjencisë për Turizëm, si dhe kryetari i Ohrit dhe i Strugës Jovan Stojanovski dhe Ramiz Merko.

In : Aktuale

Loading...
loading...