Struga 9 raste, Maqedonia 139

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1.627 teste, dhe 139 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:

-Shkup 30
-Kumanovë 20
-Dibër 2
-Shtip 15
-Prilep 1
-Tetovë 6
-Strugë 8
-Manastir 2
-Ohër 3
-Kavadar 8
-Gostivar 19
-Gevgjeli 1
-Strumicë 2
-Koçanë 5
-Demir Hisar 2
-Makedonski Brod 3
-Berovë 1
-Delçevë 1
-Sveti Nikolë 6
-Kërçovë 4

Ka ndërruar jetë një pacient nga Ohri në spital.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 239 pacientë të shëruar në:

-Shkup 132
-Kumanovë 22
-Dibër 8
-Shtip 14
-Prilep 4
-Tetovë 6
-Veles 1
-Manastir 7
-Kavadar 3
-Gostivar 2
-Koçanë 3
-Demir Hisar 4
-Delçevë 3
-Sveti Nikolë 23
-Kërçovë 6
-Negotinë 1StrugaLajm

Deri më tani, në vend janë kryer gjithësej 119,102 teste të Covid-19 në vend. Sot nuk ka teste nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 12.217, numri i pacientëve të shëruar është 8.487, numri i vdekjeve është 530, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3.200. Sot janë evidentuar pesë teste kontrolli.

In : Aktuale

Loading...
loading...