Struga i tha PO të fuqishme Ziadin Selës

 

Aleanca për Shqiptarët është duke e mbajtur tubimin e fundit për këto zgjedhje lokale në qytetin e Strugës, ku Struganët i thanë një PO të madhe Ziadin Selës dhe partisë së tij. Ende pa filluar tubimi, salla është mbushur me njerëz dhe nuk zë më shumë simpatizant të Aleancës për Shqiptarët, kjo bënë që shumë simpatizant të kësaj partie të mbesin jasht sallës.

ASH-STRUGËStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...