Struga ka 6 raste me SIDA

Dy persona në Ohër si dhe Strugë dhe një në Dibër janë infektuar rishtazi me virusin HIV gjatë vitit 2022, njoftoi sot në Ditën Botërore të SIDA-s, epidemiologia Jovanka Strulakova – Koroveshoska nga Qendra për Shëndet Publik në Ohër. Në konferencën për media të organizuar nga organizata komunale e Kryqit të Kuq – Ohër, ku u njoftuan për aktivitetet që do të shënojnë” Javën kundër SIDA-s,” ajo tregoi se në Ohër janë regjistruar gjithsej 17 raste pozitive, ndërsa në Strugë dhe Dibër nga gjashtë raste.(Strugalajm.com)

Loading...
loading...

Loading…


loading…