Struga nesër pa ujë, ja arsyeja

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se, nesër, 09.03.2023 (e enjte), për shkak të punimeve nga “EVN”, do të bëhet ndërprerja e furnizimit me ujë në të gjithë territorin e komunës së Strugës, nga ora 09:00 deri në orën 15:00.
Faleminderit për mirëkuptimin!

Me respekt,

NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-StrugëStrugaLajm

Почитувани граѓани,StrugaLajm

Ве известуваме дека утре, 09.03.2023 (четврток), поради изведување работи од „ЕВН“ ќе биде прекинато водоснабдувањето на целата територија на општина Струга од 09:00 до 15:00 часот.
Ви благодариме на разбирањето!

Со почит,

ЈП „Водовод и Kанализација“ – Струга

In : Aktuale

Loading...
loading...