‘’Struga Production’’,në një dasëm tropojane në Itali!

‘’Struga Production’’,një nga kompanitë e njohura të produksionit dhe organizimit të dasmave nga Struga,  tanimë ka zgjeruar hartën e veprimit,nisur kjo edhe nga kërkesat e shumta që kanë ardhur edhe  nga jashta Maqedonisë.Së fundi  kjo kompani nga Struga,  përvec  Maqedonisë ,Kosovës dhe Shqipërisë ka nisur  me pronotimin e dasmave edhe në shtete të tjera të Europës, kryesishtë në ato perëndimore .’’Dasmat shqiptare në Europë sa vjen po shtohen, kjo ndodh për shkak se pothuajse një pjesë e madhe e familjarëve ndodhen me banim në ato vende. Edhe pse ata realizojnë dasmat e tyre në vendin ku banojnë përsëri angazhojnë kompani që kujdesen për dasmën e tyre nga vendi i origjinës.Së fundi  ekipi i Struga Production, pati realizuar një dasëm tropojane ( pagëzim fëmije) në Bellaria të Riminit në Itali’’informojnë nga ky prodoksion.Nga kjo kompani potencojnë  se ka patur plot kërkesa për  incizimin dhe fotografimin e eventeve familjare,  në vende të ndryshme të Europës, kryesisht në Itali, Zvicër, Austri e Gjermani. Ekipi i ‘’Struga Production’’ është  i hapur dhe mirëpret cdo kërkes për incizim dhe fotografi të ahengjeve të ndryshme familjare nënvizojnë nga kjo kompani .(Strugalajm.com)

StrugaLajm

Loading...
loading...