Njoftim për punësim në Mannheim të Gjermanisë:” Prime Hair-Stylist” ofron vende pune për berber!


Saloni për prerjen dhe stilizimin e flokëve” Prime Hair-Stylist” tashmë me renome jo vetëm në qytetin gjerman të Mannheim, por edhe më gjërë, nga viti në vit po shton kapacitet dhe mundësitë për angazhimin e punëtorëve të rinj.

Së fundi ” Prime Hair-Stylist” ka shpallur njoftim për angazhimin e punëtorëve(Berberve) me përvojë punë të cilëve do u sigurohet vendi i punës në këtë qytet të Gjermanisë,

Të gjithë të inetersuarit që plotësojnë nga pikpamja profesionale kërkesën e afishuar nga kjo kompani të aplikojnë në imel; [email protected] dhe në Facebook: primehairstylist ,Insgesamt: prime_hairstylist

:Email: [email protected]

Facebook: primehairstylist
Insgesamt: prime_hairstylist

Loading...
loading...Loading…


loading…