Osmani prezanton planin 369

Sot Bujar Osmani zv/kryeministri për integrime #Plani369 e prezantoi para sektorit civil, nga ku pritet edhe mbështetja më e madhe për ndërtimin e një konsensusi të gjerë qytetarë për reformat.”Pikërisht Plani 3-6-9 tregoi se gjithëpërfshirja gjatë përgatitjes dhe zbatimit të tij nuk është vetëm detyrim i yni për të pranuar vlerat dhe standardet evropiane, por edhe përfitim i rëndësishëm për të krijuar reforma më cilësore, aktivitete më cilësore dhe në përgjithësi, politika më cilësore”ka thënë Osmani.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...