Boksierët nga Ladorishti,në turneun “Fight Night”

Boksierët nga Ladorishti i Strugës Rexhep Islami dhe Arsim Etemi do të marrin pjesë ne turneun Fight Night në Frauenfeld e cila do të mbahet në 23.09.2017 .Si organizator i turneut është Skender Shahinaj.Të dy boksierët e faleminderojn Skenderin,si dhe dy trajnerët (Shpendi Etemi dhe Shendrit Dauti) të cilët i perkrahin boksierët në cdo ndeshje.

StrugaLajm
Loading…


loading…