Kapet 43 kg drogë afër kufirit,arresohet shqiptari!

Lenda: Lajmerim Më 11.03.2019 në ora 11.30 min në afersi të rrugës rajonale Oher –Shën Naum, në vendin e quajtur ,, Kolibi ,, zyrtarë policor kanë gjetur katër qese në të cialt ka pasur 49 kg lëndë narkotike ,,marihuanë,, dhe në afersi të qeseve është hasur A.XH (21) nga Pogradeci R. së Shqiperisë .

A.XH. (21) është privuar nga liria dhe pas dokumentimit të plotë të rastit Qendra Rajonale për Pune Kufitare Perëndim kundër A.XH.(21) ka ngritur padi penale për shkak të dyshimit të bazuar se është kryerës i veprës penale “prodhim i paligjshëm dhe shitje të lendeve narkotike dhe substancave psikotrope”.

Sektori për Punë të Mbrendëshme Ohër Zyra për marëdhënie me publikun StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...