Foto Lajm:Maturantët e Strugës i marrin “çallgiat”dhe e hedhin vallen!

Screenshot_20170515-135951_02Screenshot_20170515-135853_02 Screenshot_20170515-135853_02StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...