Struganes i gjetën kokainë në shtëpi policia procedon rastin

Poëicia e Strugës ka bërë kallëzim penal ndaj 51-vjeçares nga Struga për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për vepër penale “prodhim dhe tregtim i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope dhe prekursorëve”. – Më 19 tetor 2022, në Strugë, zyrtarë policorë kanë bastisur shtëpinë e të akuzuarës, me ç’rast kanë gjetur dhe konfiskuar kokainë, njofton MPB.

StrugaLajm
Loading…


loading…