Struganët- Bexhet Asani dhe Burim Zhuta, nderohen me mirënjohjen “Pegasi” të Kalifornisë-Amerikë

Falënderojmë Manifestimi poetik – 100 mijë poetët për ndryshim, Partneriteti global për paqen dhe qëndrueshmërinë, Vazhdoni me punën e mirë!
Kryetari i Qendrës Kulturore Shqiptaro – Amerikane z. Burim Zhuta dhe prof. dr. Bexhet Asani, për kontributin e dhënë, në fushën e letërsisë, artit, shkencës dhe kulturës, nderohen me mirënjohjen “Pegasi” Kaliforni nga presidenti z. Michael Rithenberg dhe z. Terri Carrion.
Faleminderi të nderuar president i “Pegasit” z. Michael Rothenberg dhe z. Terri Carrion! Na vjen mirë që puna jonë në shërbim të paqes, humanizmit dhe kulturës, ka bërë jehonë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Një mirënjohej dhe repseptin i veçantë shkon për presidentin e Lnshpa “Pegasi” Albania prof. Kristaq Shabani.
Ju jemi mirënjohës përgjithmonë!
Me nderime
Dr. Bexhet Asani dhe
Z. Burim Zhuta

Loading...
loading...Loading…


loading…