’Struganët për Shqipërinë Etnike’’,libër i Agni Dautit,promovohet të mërkurën!

‘’Struganët për Shqipërinë Etnike’’, është libri i Agni Dautit ish të burgosurit politik dhe veprimtarit nga fshati Frëngovë i Strugës, botim që do të pasurojë kujtesën kolektive me një rrëfim interesant dhe autentik të së kaluarës .Libri do të promovohet të mërkurën në ora 20.00 në ‘’Teatrin Poshka’’, në prezencën e shumë emrave të njohur të jetës publike dhe letrare nga Struga dhe nga mbar hapësira shqiptare.’’Struganët për Shqipërinë Etnike’’,është një libër ku autori Agni Dauti rreket të tregojë nëpërmjet ngjarjeve dhe personaliteteve që ka nxjerrur Struga, vokacionin dhe orientimin drejt Tiranës të shqiptarëve të Strugës .(Strugalajm.com)

In : Aktuale

Loading...
loading...