”Struganët për Strugën”sonte nga afër do e shohin deponinë

Sot në ora 19.00 do të vizitojmë deponinë. Ftojmë të interesuarit të na bashkangjiten dhe nga afër të shohin burimin e ndotjes!

Денес во 19.00 часот ќе ја посетиме депонијата. Ги повикуваме сите заинтересирани да ни се придружат одблиску да го видиме изворот на загадувањето!StrugaLajm

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...