Strugani e sulmon 17 vjeçarin nga Ohri, policia merr masa

Më 07.02.2020 rreth orës 4 pasdite në Rrugën Marks- Engels në Strugë,u prish rendi dhe paqja publike nga një sulm fizik i kryer nga 23 vjeçari nga Struga ndaj një djali 17 vjeç nga Ohri.

Sulmuesi u thirr në komisariat dhe kundër tij do të ngrihen akuza të përshtatshme njofton policia e Strugës. (Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…