Strugani kapet me marihuanë gjatë një kontrolli policor

 

Policia e Strugës njofton se më  29.08.2018 në ora 20:40 në Strugë, në rrugën “Petre Gjonçeski Gile”, zyrtarët e policisë gjetën marihuanë gjatë një kontrolli policore te një qytetari po të Strugës. Gjithashtu, një kërkim u krye në shtëpinë e të njejtit, ku u gjet marihuanë dhe peshore digjitale të cilat u konfiskun.I dyshuari   u arrestua në Stacionin e Policisë Strugë. Janë marrë masa për të qartësuar plotësisht ngjarjen njofton Policia e Strugës.(Strugalajm.com)StrugaLajm
Loading…


loading…