Strugani pritet të jetë kryetar i parlamentit të Maqedonisë

Burime nga LSDM-ja në pushtet kanë bërë të ditur se derisa po vazhdonte mbledhja e Kryesisë qendrore të BDI, kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski, ka caktuar mbledhjen e kryesisë së partisë për të dielën.

Siç mësohet jozyrtarisht, në këtë takim kryetari i LSDM-së Dimitar Kovaçaevski pret që Jovan Mitreski të propozohet për kryetar të Kuvendit, e më pas të konfirmohet nga kryesia dhe Bordi Ekzekutiv i LSDM-së.

In : Aktuale

Loading...
loading...