Strugani procedohet për sjellje agresive

Me datë 03.04.2023, në ora 16:25, në rrugën “Goce Dellçev” në Strugë, oficerë policorë të stacionit policor të Strugës kanë ndaluar L.D.(58) nga Struga. Ai ka bërë prishjen e rendit dhe qetësisë publike me sjellje agresive ndaj S.K.(58) nga Struga dhe ndaj policëve të cilët po kryenin veprime zyrtare. Pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tij do të ngrihet padi e duhur . SPB Ohër , Zëdhënëse Merlina Islami

StrugaLajm
Loading…


loading…