Strugani vdes në Shkup, policia jep detajet

Më 07.10.2020 në 00.47 në SPB- Shkup, Shërbimi i Mjekësisë Emergjente raportoi se më 06.10.2020 rreth orës 22.00, N.Sh. (48) nga Struga, ndërsa ishte me një të njohur në një apartament në zonën e Qendrës, u sëmur dhe vdiq.

Një mjek i urgjencës e shpalli atë të vdekur, inspektim u krye nga një ekip nga SPB-Shkup. Me urdhër të Prokurorit Publik trupi iu nënshtrua autopsisë. (Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…