Ziadin Sela: Blerim Reka do të del fitues në zgjedhet presidenciel (VIDEO)


Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela, beson se koncepti i kandidatit presidencial Blerim Reka, do të del fitues në zgjedhjet presidenciale.  “Besojmë që përmes kandidaturës së profesorit do të arrijmë të korrim fitore sepse është koncpet i drejtë dhe sepse besojmë se shumica absolute e qytetarëve të Republikë së Maqedonisë së Veriut kërkojnë jetë më të mirë” tha Sela.

Ai më tej ka deklaruar se profesori Blerim Reka është kandidati i vërtetë konsensual dhe ka ftuar të gjitha partitë që të rreshtohen pas kandidaturës së tij.

In : Aktuale

Loading...
loading...