Strugë-Dibër,një nga rrugët e rrezikshme në Maqedoni!

Këshilli Republikan për siguri nëpër rrugët e Maqedonisë ka publikuar listën me rrugët e rrezikshme, nëpërmjet së cilës mëton të ju informojë të keni shumë kujdes gjatë vozitjes përcjell Strugalajm.Janë evidentuar disa pika që nga ky Këshill i kanë quajtur si pika të zeza:
-Udhëkryqi në lagjen Hipodrom,
-Udhëkryqi në lagjen Ilinden,
-Rruga për pikëpagesën Petrovec,
-Ura e Katllanovës,
-Aksi Demir Kapija-Udovo,
-Aksi Shtip-Radovish,
-Aksi Zhelinë-Tetovë,
-Aksi prej pikëpagesës së Tetovës për në Gostivar,
-Aksi Ohër-Shën Naum,
-Autostrada Kërçovë-Demir Hisar,
-Rruga rajonale Dibër-Strugë dhe
-Rruga rajonale Prilep-Krushevë

Këshilli Republikan për siguri nëpër rrugët e Maqedonisë apelon deri tek të gjithë pjesmarrësit në komunikacion që të respektojnë shenjat dhe mos të tejkalojnë shpejtësinë e lëvizjes. Gjithashtu apelohet që mos të udhëtohet në mesditë kur është edhe më nxehtë.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...