Strugë, u ndanë çmimet në “Takimet letrare strugane 2017″

Në Strugë sot përfundoi manifestimi letrar treditor ndërkombëtar “Takime letrare strugane 2017″ në organizim të qendrës kulturore “Valë” dhe revista për letërsi “Valëvitje” nga Struga.

Në manifestim u prezantua portreti i satiristit serb Aleksandar Çotriç dhe janë ndarë çmimet “Dallga letrare” për akademikun Risto Vesilevski, si dhe çmimet “Fjalim strugan” për Mujo Buçpapaj nga Shqipëria, Zharko Milenik nga BeH-ja dhe Pande Manojllov nga Maqedonia.

Me ndarjen e çmimit “Dallgët letrare” për poezinë më të mirë të lexuar përfundoi festivali poetik në Strugë.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...