Kapet hajduti që grabiti një shtëpi në qytetin e Strugës

Për shkak të dyshimit të kryerjes së një vepre penale “vjedhje të rëndë”, Stacioni policor në Struga paraqiti kallëzime penale kundër një qytetari nga Struga.Ai vjedhjen e kreu në muajin nëntor në Strugë kur hapi dritaren e një shtëpie me dhunë me një objekt të zakonshëm, hyri brenda dhe pasi kontrolloi dhomat vodhi uppara,televizor, aparat celular,DVD dhe sende të tjera duke shkaktuar dëm prej 120 mijë denarësh.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…