Stuhi dhe breshër në Shkup(VIDEO)

Për momentin qytetarët po bëjnë llogaritjen e dëmeve eventuale materiale. Rrugët të cilat kanë mungesë infrastrukture janë përmbytur nga uji.

Nuk ka deri në këto momente të dhëna për ndonjë rrezik nga përmbytjet, gjithsesi u apelojmë qytetarëve për kujdes, pasi sinoptikët kanë njoftuar se moti i lig do të zgjasë gjithë natën në disa zona.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...