Sulejman Rexhepi: Ali Ahmeti jo lider vetëm i BDI, por i gjithë shqiptarëve

Kryetari i BFIM Sylejman ef. Rexhepi, në fjalimin e tij në Zajas, ka pohuar se lideri i BDI Ali Ahmeti, po dëshmohet si një lider më i fuqishëm sesa lideri i një parti, dhe tani Ali Ahmeti po dhëndërohet, në një lider i të gjithë Shqiptarëve në Maqedoni.

“Pa fej nuk ka komb, andaj sot me këtë rivarrim të këtyre trupave po dëshmohet se populli Shqiptarë nuk ka ditë asnjëherë të largohet nga trevat e tyre shekullore, dhe asnjëherë nuk janë larguar nga beteja për liri dhe drejtësi. Do ta bëjmë që në gjuman tjetër në të gjitha xhamitë do të merret hapë, që këtyre të ekzekutuarve t’ju falat namazi i xhenazes në mungës”,StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...