Sulmoi nënën, arrestohet 37 vjeçari

Të mërkurën në ora 21:30, zyrtarë policorë të Gostivarit, kanë arrestuar 37-vjeçarin N.I. nga Gostivari, të cilin në ora 14:30 e ka raportuar nëna e tij 64-vjeçare, se e kishte sulmuar fizikisht. Ai është ndaluar në Stacionin Policor Gostivar për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.

Loading...
loading...

Loading…


loading…