“Superkupa” i sjell në Shkup edhe prostitutat e rajonit

Nesër në Shkup do të mbahet Superkupa e Evropës. E gjithë elita evropiane dhe botërore po vijnë në kryeqytetin tonë. Normalisht në këtë situatë, është e pamundur që të mos bëhet edhe “Samiti i prostitutave” nga i gjithë rajoni.

Tashmë disa punëtore të seksit kanë arritur në Shkup dhe pjesa më e madhe e tyre janë nga Bullgaria, Serbia, por nuk mungojnë edhe nga Kosova.

Çmimat janë të ndryshme, por profiti edhe tek ata luan një rol të rëndësishëm në kësisoj momentesh. Sipas informatave që qarkullojnë çmimet variojnë nga 70 e deri tek qindra euro, në varësi të klientit dhe kushteve.StrugaLajm

Tifozët anglezë janë të njohur për jetën e natës, adhurues të alkoolit dhe femrave, kurse xhepat e tyre të thellë çdo herë janë sfidues për punëtoret seksuale.

In : Aktuale

Loading...
loading...