Syrija Rashidi nga sot edhe zyrtarisht drejtor i MEPSO

Sot pranova detyrën e Drejtorit të SH.A. MEPSO nga drejtori paraprak, Orhan Murtezani, të cilin e falenderova për mikpritjen dhe punën e deritanishme.
Mbetem i përkushtuar që si edhe në obligimet e deritanishme publike, të punoj me nder dhe në shërbim të qytetarëve e të vendit.
Faleminderit të gjithë atyre që ma besuan këtë përgjegjësi dhe uroj të dalim faqebardhë.

Syrja Rashidi

In : Aktuale

Loading...
loading...