Syrja Rashidi dhe Remzi Memedi në Krushevë folën për bashkimin e shqiptarëve në një listë

Aleanca për Shqiptarët pas themelimit të degës dhe Asamblesë së femrës në Dollnen sonte themeloi edhe degën  në Krushevë. Në prezencë të nënkryetarit Remzi Mehmedi dhe deputetit Syrja Rashidi promovua idenë  për daljen e shqiptarëve me një listë të përbashkët për këshilltarë.Prezent ishin dhe shumë antarë nga Lr-PDSH ,Uniteti dhe RDK të kësaj komune të cilët  përkrahën idenë  për një listë të përbashkët.

Aleanca do të vazhdojë formimin e degëve gjithmonë në kërkim të njerëzve kualitativ.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...