Talat Xhaferi me mesazh deri te votuesit :Do ju përfaqësoj denjësisht

Të nderuar qytetarë,
strukturë e nderuar e Bashkimit Demokratik për Intergrim, dhe ju miqt e mi të respektuar!
Më lejoni që të ju shprehë mirnjohje të gjithë juve, për mbështetjen me votën tuaj me 15 korrik,
marë përgjegjësin që të ju përfaqësoj denjësisht.
Ju faleminderit.

Mirënjohës,

Talat Xhaferi.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...