Talat Xhaferi, pas “Këngë Jeho”në një takim jashtë protokolli në Strugë(Foto)

Pas fjalës që mbajti në hapje të Festivalit “Këngë Jeho” kryetari i Parlamentit Talat Xhaferi ka qëndruar për një takim jashtë protokolli restorant “Dredhëza” në plazhin e qytetit. Kryeparlamentari  ka qendruar me  ministrin Ramiz Merko ,deputeti Agim Shaqiri si dhe eksponentë të BDI-së të Strugës si dhe me dashamirë dhe miq të tij nga Struga.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…