Taravari: Do të propozojë largimin e Maqedonisë së Veriut nga “Ballkani i Hapur”

Kandidati për president nga koalicioni “VLEN”, Arben Taravari ka paraqitur dy pikat kyçe nga programi i tij, në mesin e të cilave është edhe largimin e RMV-së nga “Ballkani i Hapur”.

“Maqedonia e Veriut e integruar në rajon dhe Evropë.

Do t’i propozoj Kuvendit daljen e menjëhershme të Maqedonisë së Veriut nga nisma Ballkani i Hapur.StrugaLajm

Harmonizim të plotë të politikës sonë të jashtme me atë të BE-së, veçanërisht në lidhje me sanksionet e BE-së kundër Rusisë”, shkruan Taravari në Facebook.

In : Aktuale

Loading...
loading...