Taravari: Po vjen koha e profesionistëve! Po vjen koha që të respektohet aftësia e secilit!

Lideri i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari thotë se qeverisja e ardhshme do të bazohet në dije dhe meritokraci.

“Po vjen koha e profesionistëve! Po vjen koha që të respektohet aftësia e secilit!”, ka shkruar Taravari. StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...