Tërhiqen dy deputetë nga LSDM!

Nga LSDM kanë konfirmuar zyrtarisht për televizionin Shenja se dy deputetë të kësaj partie, Vasko Kovaçevski dhe Stevo Pendarovski kanë dhënë dorëheqje. Për Kovaçevskin nuk kanë dhënë hollësi për shkaqet e dorrëheqjes, ndërsa Stevo Pendarovski është emëruar kryetar i Këshillit nacional për integrim në NATO.

Por, këtu situata është komplikuar pasi pas konstatimit të dorrëheqjes së tyre KSHZ duhet të caktojë deputetët e radhës nga lista e njëjtë. Anëtarët e KSHZ-së janë në dorrëheqje dhe caktimi i deputetit të rradhës nga LSDM duhet të bëhet para konstatimit të dorrëheqjeve të komisionerëve.

StrugaLajm
Loading…


loading…