Tërmet ndjehet në Strugë

Një tërmet është ndjerë në Strugë rreth orës 19.40. Akoma nuk dihet epiqendra. Qytetarët kanë raportuar se tërmeti ka vazhduat për disa sekonda dhe është ndjerë më shumë në objektet shumëkatëshe.

Loading...
loading...Loading…


loading…