Tërmet në Tetovë dhe Gostivar

Observatori seizmologjik pranë Fakultetit matematiko – natyror në Shkup ka regjistruar një tërmet me intensitet prej tre shkallëve, sipas shkallës evropiane makroseizmike, përcjell INA.

Tërmeti është ndjerë në orën 21:18 me epiqendrën 41 kilometra në perëndim të Shkupit, duke u ndjerë në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit.

In : Aktuale

Loading...
loading...