Tërmeti e drodhi sërish Shkupin!

Sonte përsëri është dridhur Shkupi nga një tërmet i ri.

Tërmeti ka ndodhur në orën 21:12 dhe ka qenë me intensitetit të dobët, njofton TetovaSot.

Këto informacione janë publikuar edhe në faqen zyrtare të tërmetëve “Last earthquaqesStrugaLajm
Loading…


loading…