Tërmeti i largon turistët nga Ohri

Banorët Ohrit prej ditësh duke fjetur në makina, në parqe, plazhe dhe  kampe.Turistët po largohen  largohen nga qyteti. Apartamentet në  fundjavë ishin bosh.hotelierët thonë se po u anulohen rezervimet duke lënë të kuptohet se kanë frikë se mund tu dështojë sezoni turistikë në tërësi.

Një javë më parë Ohrit ishte e mbushur me turistë, ndërsa tani është gjysmë bosh. Dita është e qetë, por nata është  kthyer në një makth të tërmeteve të shumta. Njëzet ditë qytetarët e Ohrit jetojnë në frikë dhe panik, toka dridhet pothuajse cdo ditë .Deri tani janë  regjistruar më shumë se 1.200 tronditje.(Strugalajm.com)StrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...