Tetovarët nuk besojnë që ka COVID-19, kërkojnë që me fotografi, emër dhe mbiemër t`I shohin të vdekurit nga koronavirusi (VIDEO)

Një pjesë e qytetarëve të Tetovës nuk besojnë aspak se ekziston koronavirusi. Njëri prej tyre thotë se kjo është propagandë, për t`u bindur tjetri kërkon që me fotografi, emër dhe mbiemër të publikohen njoftimet për të vdekurit me koronavirus, i treti…

TV 24 me anë të kësaj kronike ju njeh me situatën absurde në Tetovë. Mosinformimi, padija, manipulimi, mosbesimi, mosrespektimi. mëria… të gjitha në një vend.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...