Themelohet klubi i shahut STRUGA

Nga sot ka startuar me aktivitet klubi i shahut “Struga” në qytetin e Strugës. Pas anëtarësimit në klub anëtarët e rinj kanë zhvilluar parti shahu. “Faleminderit zëvendës drejtorit të Agjencis për Rini dhe Sport Izmit Nura për përkrahjen dhe kontributin në formimin dhe promovimin të klubi të shahut Struga” theksojnë themeluesit e klubit.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...