Time:Maqedonia dhe Kosova,më të lira për të jetuar në rajon

Magazina amerikane “Time” ka publikuar një listë me 50 vende të cilat janë më të lira për të jetuar. Parametrat për përbërjen e listës janë pjesë e organizatës “Go Banking Rates” e cila i radhitë vendet në bazë të katër informacioneve që ka publikuar Numbeo – bazë në internet e të dhënave për çmimet.

Sipas radhitjes së “Time” dhjetë vendet të cilat janë më të lira për të jetuar janë: Afrika Jugore, Indi, Kosovë, Arabi Saudite, Kazakistan, Zimbabve, Oman, Paraguaj, Çeki dhe Maqedoni.StrugaLajm

Nga vendet e rajonit Bosnja dhe Hercegovina është në vendin e 11-të, Serbia në të 18-tin, Mali i Zi në të 26-tin, Sllovenia në të 36-tin dhe Kroacia në të 47-tin.
In : Aktuale, Rajoni

Loading...
loading...