“TOP MARKET” ofron 10 vende të reja pune në Strugë


Rrjeti i njohur tregtar “Top Market” së shpejti do të hapë një market të ri në Strugë në rrugën “Partizanska”, në ndërtesat blu, në hyrje të ish “Struzhaanka”.
Marketi do të ketë një ofertë ekskluzive të produkteve të konsumit sipas standardeve më të larta të cilësisë dhe sigurisë ushqimore, përfshirë edhe atë Hallal, komania po bën pregaditjen që marketi të fillojë të funksionojë në fund të majit ose në fillim të qershorit.
Për këtë qëllim, “Top Market” ka nevojë për 10 punëtorë për të punuar në marketin e ri në Strugë, në pozicionet vijuese:
Arkëtar/e
Shitës/e të fruta-perimeve
Pranues të mallit
Të gjithë punëtorët do të kalojnë nëpër trajnime që do të zhvillohen në marketet e Ohrit, për këtë qëllim do u sigurohet transporti. Protokollet Covid do të respektohen.
Njerëzit me përvojë dhe njohuri të gjuhëve kanë një avantazh!
Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV në E-postën vijuese: [email protected]
Personi i kontaktit: Olgica / 075 / 453-848

„ТОП МАРКЕТ“ ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ ВО НОВ МАРКЕТ ВО СТРУГА

Познатиот трговски ланец „Топ Маркет“, наскоро отвора нов маркет во Струга на улица „Партизанска“, во сините згради, на влезот од поранешна „Стружанка“.

Маркетот, кој ќе има ексклузивна понуда на производи за широка потрошувачка, според највисоките стандарди за квалитет и безбедност на храна, вклучително и Халал, се подготвува да почне со работа на крај од месец мај или почетокок на јуни.

За таа цел, „Топ Маркет“ има потреба од 10 работници/работнички за работа во новиот маркет во Струга, на следните позиции:

  •  Касиер(к)и
  • Продавач(к)и на деликатес/зелено пазарче
  • Прием на стока

Сите работници ќе минат низ обука која ќе се одвива во маркетите во Охрид, за што ќе биде обезбеден превоз. При тоа ќе бидат запазени ковид протоколите.

Предност имаат лица со искуство и познавање на јазици!

Заинтересираните лица треба да испратат CV на следната Е – адреса: [email protected]

Лице за контакт: Олгица/075/453-848

Loading...
loading...Loading…


loading…