Traktori i mori jetën një australiani në Ohër

MPB-ja kumtoi se V.M. ka qenë në traktorin të cilin e ka drejtuar R.J. (67) nga Trebenishta, me vendbanim në SHBA. R.J. në një moment e ka humbur kontrollon mbi traktorin dhe ai ka filluar të ecë mbrapsht, pas së cilës V.M. është rrëzuar dhe rrotat e prapme të traktorit kanë kaluar mbi të.

V.M. me lëndime të rënda është dërguar në spitalin “Shln Erazmo”, por për shka të seriozitetit të lëndiumeve është transferuar në Qendrën urgjente pranë kompleksit të klinikave “Nëna Terezë”- Shkup. Ekspertizë në vendin e ngjarjes ka kryer një ekip i SPB Ohër.StrugaLajm
Loading…


loading…