Tre femrat që sipas horoskopit i bëjnë meshkujt të dashurohen me shikim të parë

Beson në dashuri me shikim të parë? Përgjigjja është “po”, nëse I përket njërës prej këtyre shenjave:

Luanesha

Luanesha është e dashurueshme me çdo shikim; si me të parin, si me të dytin, si me të fundit. Edhe pasi ndahet nga një mashkull, ai do të vazhdojë ta dojë pambarimisht. Pse? Sepse është një Luaneshë.

Peshorja

Peshorja është Gruaja e Hekurt e zodiakut dhe kjo I bën meshkujt ta admirojnë dhe ta dashurojnë sepse thellë-thellë u pëlqejnë gjërat e vështira.

Ujorja

Ujorja është më femërorja e yjeve. Ka dhuntinë e ndjeshmërisë. Vetëm ajo mund ta magjepsë një mashkull me natyrën e saj femërore, që me shikimin e parë.

Loading...
loading...Loading…


loading…