U ngjall lugati!

Lebit Murtishi

Popat çetnike, nga ,,veriu” i pushtuar i tokes se Kosoves, zbarkuan ne zemer te Prishtines. Dhe jo dosido, por ne oborret e Universitetit ,, Hasan Prishtina”, ne nje varr te zi ilegal, te quajtur ,,kishe”, te cilin ua la trashegim millosheviqi, çetniket e mbuluar me valadone fetare, i ,,kenduan” nje letargji Kosoves. Me keto kore kryqezatash pushtuan Malin e Zi perpara pak kohesh, dhe sot, me te njejtat ,,rituale” shkelen ne zemer te Prishtines…Ku ishin organet e rendit!!!

Loading...
loading...Loading…


loading…